Wat kunt u van ons verwachten…

Kennismakingsgesprek

In dit eerste gesprek worden de wensen en de eisen met u besproken. Daarnaast worden er foto’s gemaakt en de maten van de tuin worden opgenomen

Tweede gesprek

In dit gesprek worden de eerste ideeën en plannen gepresenteerd doormiddel van een schetsontwerp. In dit gesprek wordt er gekeken of we op een lijn liggen en kunnen de ideeën samen gevoegd worden tot een eindontwerp. Wanneer wij niet op een lijn liggen en u ziet liever af van verdere samenwerking, wordt de helft van de ontwerpkosten in rekening gebracht. De schetsen blijven te allen tijde eigendom van Hoveniersbedrijf van de Kraats.

Eindgesprek

In dit laatste gesprek wordt het eindontwerp gepresenteerd. Bij deze presentatie wordt ook een offerte gepresenteerd van het aanleggen van de tuin. Zo kunt u bepalen of u Hoveniersbedrijf van de Kraats de tuin laat aanleggen of dat u het zelf wilt doen. In de offerte zijn de werkzaamheden per gedeelte uitgewerkt zodat u zelf aan kan geven welke zaken er wel of niet uitgevoerd gaan worden. Na het presenteren van het eindontwerp kan u ook kiezen voor een beplantingsplan.

Kosten

Na het afleveren van het tuinontwerp en/of beplantingsplan wordt de rekening verstuurd. Besluit u om de tuin door Hoveniersbedrijf van de Kraats aan te leggen, komen de ontwerpkosten te vervallen. Deze kosten zullen dan in mindering worden gebracht.

Prijslijst
 
  Tuinontwerp Beplantingsplan Beide
0-200m² € 200,00 € 200,00 € 300,00
200-400m² € 300,00 € 300,00 € 450.00
400-750m² € 500,00 € 500,00 € 700,00
750m² en meer op aanvraag op aanvraag op aanvraag