Onderhoud

Uw tuin leeft en heeft vakkundige zorg nodig. Sommige mensen geven de voorkeur aan het zelf onderhouden van hun tuin. Het geeft rust, voldoening en ontspanning. Maar misschien bent u minder blij met het snoeien van de heg of het verzorgen van de vijver. Als u alleen wilt genieten van uw tuin, kunt u het onderhoud helemaal uitbesteden. Ook bij de meeste kantoren komen we weinig ondernemers tegen die zelf de tuin netjes en verzorgd houden.
Allemaal redenen om het onderhoud van uw tuin onder te brengen bij Hoveniersbedrijf van de Kraats. Het maakt niet uit of u slechts een deel van de werkzaamheden wilt uitbesteden, zoals de voor en najaarsbeurten, of het gehele onderhoud. Wilt u incidenteel uw tuin helemaal op orde gemaakt hebben, dan doen wij dat graag voor u. En voor de particulier en ondernemer die dat wil, werken we met een onderhoudscontract. Wij komen en gaan precies op de momenten, dat het nodig is. U heeft er verder geen omkijken meer naar.

Ook voor het verwijderen of verzorgen van uw bomen kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over de juiste kennis en materialen om uw bomen op vakkundige wijze te snoeien of te verwijderen